Ο Τζουμακάρης στο παγκόσμιο Ju Jitsu στην Πολωνία

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του πρωταθλητή μας Τζουμακάρη Στέφανου στην empoli της Ιταλίας, και το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο Παγκρατίου Αθλήματος, Ο πρωταθλητής του Α.Σ.Κ Αλεξάνδρειας αναχωρεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου με την Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου για το WROCLAW της Πολωνίας, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου – Ζίτσου ανδρών – γυναικών για το 2016 στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου.

Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί στην κατηγορία ανδρών +21 ετών και στα -69 kg,ενώ κανονικά είναι μία κατηγορία πιο κάτω ηλικιακά. Ο Στέφανος είναι φοιτητής της φαρμακευτικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμειο της Θεσσαλονίκη από το 2015,πήρε το άνευ εξετάσεων άν και ήταν καλός μαθητής στο σχολείο, χρησιμοποίησε τα μόρια του για να είναι κοντά στο σύλλογό του και να προπονείται ανελλιπώς.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία,να είναι υγιείς,δυνατός, και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους,το σύλλογό του, τους γονείς τους,την Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media