Πρώτη θέση ο Πανημαθιακός στο κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών

Την πρώτη θέση με 105 !!! μετάλλια (52 χρυσά, 34 ασημένια και 19 χάλκινα) κατέκτησε ο «ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ» στο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στη Βέροια στις 30 Οκτωβρίου 2016 στο Φιλίππειο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο.

Ο Ανδρέας Πανετσίδης δήλωσε : " Μετά τις πρωτιές στα επίσημα Πανελλήνια πρωταθλήματα για 4 συνεχόμενες χρονιές, η πρωτιά στο Κύπελλο Βόρειας Ελλάδος ήταν αναμενόμενη, λόγω της σκληρής δουλειάς που γίνεται χειμώνα - καλοκαίρι από όλη την ομάδα μας. Οι περιφερειακοί αγώνες σκοπό έχουν την συμμετοχή όλων των αθλητών μας, ιδιαίτερα νέων μελών, όπου με σωστή προπόνηση κι εκπαίδευση, θα συμμετάσχουν στη συνέχεια στα επίσημα πανελλήνια πρωταθλήματα. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες, στους γονείς που στήριξαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια αλλά και την επιτυχία μας και γενικά σε όλους τους αθλητές όλων των Συλλόγων για την συμμετοχή τους."

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media