Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣ Ημαθίας

Δημοσιεύθηκε από την ΕΠΣ Ημαθίας η προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομών 2020-21. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν συμπληρωμένη με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, την έντυπη δήλωση συμμετοχής που τους χορηγείται με μέριμνα της ΕΠΣ Ημαθίας, το αργότερο έως την Παρασκευή 25/9 και ώρα 13.00, τόσο για την κατηγορία U16 όσο και για την κατηγορία U14. Κόστος συμμετοχής : 50€

Για την ηλικιακή κατηγορία U12 ορίζεται ως προθεσμία λήξης της υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής η Δευτέρα 1/2. Κόστος συμμετοχής : ΔΩΡΕΑΝ

Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων ορίζεται το Σάββατο 3/10 για την κατηγορία U16, η Κυριακή 4/10 για την U14 και το Σάββατο 6/3 για το πρωτάθλημα U12.

Στην κατηγορία U16, οι αλλαγές είναι πέντε (5) σε τρεις (3) συνολικά χρονικές στιγμές για κάθε ομάδα, ενώ σε U14 και U12 είναι επτά (7) επίσης σε τρεις (3) συνολικά χρονικές στιγμές. Ο παίκτης που αντικαθίσταται δεν μπορεί να μπει ξανά στον αγώνα.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media