Αποχώρηση Γιάννη Τσιάτση από την Αγία Βαρβάρα

Την αποχώρησή του από τον σύλλογο του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έκανε γνωστή με επιστολή του ο Ιωάννης Τσιάτσης. Στην επιστολή αναφέρει: "Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να γνωστοποίησω την αποχώρηση µου από το Σύλλογο που αγάπησα και υπηρέτησα τα τελευταία 10 χρόνια (από το Μάιο του 2010 µέχρι και σήµερα) από οποιαδήποτε θέση ή αρµοδιότητες που µου δόθηκαν.

 

Δέκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας σε όλες τις εκδηλώσεις των τμημάτων της ομάδας (ανδρικό, γυναικείο, και κυρίως στα τμήματα υποδομής), με πολλές αναμνήσεις αλλά και πολύ καλές στιγμές με αποκορύφωμα την παρουσία της παιδικής ομάδας Κ14 στους τελικούς την περίοδο 2017-19 και την επόμενη χρονιά την παρουσία της εφηβικής ομάδας Κ16 στους τελικούς της ΕΠΣ Ημαθίας με προπονητή τον Κώστα Μουρτζίλα.

Προσωπικοί κυρίως λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα , ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν.

Εύχομαι στο Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και να συνεχίσει με επιτυχίες στο μέλλον".

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media