Λύση συνεργασίας Φίλιππου Πεϊου με Μέγα Αλεξάνδρου Αγιας Μαρίνας

Το Δ.Σ του Μέγα Αλεξάνδρου Αγιας Μαρίνας και η διοικούσα Επιτροπή της Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο Τεχνικός Διευθυντής και βοηθός της ανδρικής ομάδας Φίλιππος Πεϊος έχει δώσει την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεχτή.  Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έχει ολοκληρωθεί. Ο Φίλιππος Πεϊος ήταν δημιουργός και ανέλαβε Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας σε μια δύσκολη περίοδο το 2016.


Με τον επαγγελματισμό και την προσωπικότητα του σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε τους συνεργάτες του και την διοίκηση της ανδρικής ομάδας και της ακαδημίας, ποδοσφαιριστές και γονείς και κατά γενική ομολογία προχώρησε σε σημαντικές τομές στην οργάνωση και την εικόνα της Ακαδημίας γενικά.

Δυστυχώς η απόφαση του να αποχωρήσει για δικούς του προσωπικούς λόγους μας στεναχωρεί αφάνταστα. Μας αφήνει όμως γερές βάσεις για να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε και που όλο το οικοδόμημα του Μέγα οραματίζεται για την ακαδημίες του. Ευχόμαστε στον κ.Πεϊο ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ακαδημία θα συνεχίσει και θα προχωρήσει με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας όπως λειτουργεί μέχρι και σήμερα και με την συμβολή των συνεργατών μας και την εκπαίδευση που προσφέρουμε στους αθλητές μας, συνεχίζουμε με επαγγελματισμό και προσήλωση στους στόχους μας.

Με εκτιμήση ο Πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media