Η αποστολή της Βέροια στον Ασπρόπυργο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το Κυριακάτικο ματς στον Ασπρόπυργο. Η τελευταία προπόνηση έγινε το Σάββατο και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή. Εκτός αποστολής εκτός από τον τιμωρημένο Ταΐρη και τον τραυματία Πεταυράκη, έμεινε και ο Μπλέτσας, ο οποίος υπέστη στην προπόνηση διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Η αποστολή της Βέροιας είναι η εξής : Βοσνιάδης, Πολίτης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Κανούλας, Σιμόνι, Πασάς, Μεληκιώτης, Χατζάρας, Μανιώτης, Λεφίδης, Παυλίδης, Βεργώνης, Πόζογλου, Ζούρκος, Πέντα, Καραγιάννης.

Tαχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Σταύρο Πεταυράκη

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Σταύρο Πεταυράκη και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Ο αθλητής εγχειρίστηκε με επιτυχία σήμερα και αποκαταστάθηκε το κάταγμα οφθαλμικού κόγχου. Η Βέροια ευχαριστεί τον γναθοχειρούργο Dr. Ιωάννη Χατζηστεφάνου καθώς επίσης και τον οφθαλμίατρο της ομάδας Dr. Βασίλη Μαργαρίτη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media