Ημερίδα για διατροφή και ψυχολογία απο την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια

Ημερίδα γύρω από ζητήματα διατροφής και ψυχολογίας των νεαρών αθλητών διοργάνωσε για τα ηλικιακά της τμήματα η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Αντί για προπόνηση, οι νεαροί αθλητές όλων των ηλικιακών τμημάτων αλλά και οι γονείς τους άκουσαν χρήσιμες συμβουλές από τους προσκεκλημένους επιστήμονες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα της Ελιάς και ομιλητές ήταν ο Αθανάσιος Τόπης, διατροφολόγος – διαιτολόγος και εκπαιδευτικός και ο Αχιλλέας Υφαντίδης, ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος, συνεργάτης των μικρών εθνικών ομάδων.

Ο κ. Τόπης στην παρουσίασή του ανέπτυξε το πώς θα πρέπει να είναι μια ισορροπημένη διατροφή, ποιες τροφές ωφελούν και ποιες θα πρέπει να αποφεύγουν οι αθλητές. Ο κ. Υφαντίδης, ανέπτυξε θέματα που αφορούν την ψυχολογία των νεαρών αθλητών. Ιδιαίτερο βάρος έριξε στην ομιλία του και σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία των νεαρών αθλητών τόσο με τους γονείς τους όσο και με τους προπονητές τους.

Την ημερίδα παρακολούθησε και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Κώστας Γεωργιάδης με όλους τους συνεργάτες του, ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Βεργώνης και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μεταξάς.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media