Αγορά αυτόματων απινιδωτών από την ΕΠΣ Ημαθίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/1/2020, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, στη Βέροια, σεμινάριο για την ενδεδειγμένη χρήση των απινιδωτών σε ασθενείς στις αθλητικές συναντήσεις. Η Ε.Π.Σ. Ημαθίας αποφάσισε φέτος να προχωρήσει στην αγορά αυτόματων απινιδωτών με την βοήθεια επιχειρηματιών του νομού μας, ώστε να καλύψει ιατρικά τις αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα της και ως εκ τούτου, η διοργάνωση ενός σεμιναρίου, ώστε να ενημερωθούν καλύτερα οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές, θεωρήθηκε απαραίτητο.

Έτσι, παρουσία του Προέδρου κ. Μουρτζίλα Στέργιου, εκπρόσωπος της εταιρείας Medical24, που έχει αναλάβει να προμηθεύσει την Ένωση με τις συγκεκριμένες συσκευές, προχώρησε μέσω βιντεοκλήσης, με τη βοήθεια του γιατρού κ. Μαλουτά Γεώργιου, σε ενημέρωση των παρευρισκόμενων γιατρών και νοσηλευτών, που πηγαίνουν στους αγώνες της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, πιθανότατα εντός του Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει και διά ζώσης ενημέρωση από την Εταιρεία Medical24, που θα περιλαμβάνει όλο το ιατρικό προσωπικό που καλύπτει και τις υπόλοιπες διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, καθώς πρόθεση του Δ.Σ. και του Προέδρου είναι να γενικευτεί η χρήση των απινιδωτών σε όλους τους αγώνες που γίνονται υπό τη σκέπη της Ε.Π.Σ.Η.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και αρκετοί διαιτητές που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης, ενώ από το Σάββατο 11/1/2020, τα βαλιτσάκια με τους αυτόματους απινιδωτές άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στα γήπεδα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και να τίθενται στη διάθεση των εκτελούντων χρέη Γιατρού Αγώνα.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media