Έναρξη προετοιμασίας και μεταγραφές για τις γυναίκες του Αγρ. Αστέρα

Από τον Αγροτικό Αστέρα γνωρίζεται η έναρξη προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής κατηγορίας, προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 19/8/2019 στις 18:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.Όσες αθλήτριες επιθυμούν, μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με την έναρξη της προετοιμασίας.  

Μετά τη συμφωνία με το Γιάννο Γιάννη για το γυναικείο τμήμα  του συλλόγου, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ στη Β´ Εθνική κατηγορία, έγιναν και οι πρώτες κινήσεις - μεταγραφές, που αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή. Πρόκειται για την Εύα Αργυροπούλου , από τις Νεφέλες Πιερίας, πολυεργαλείο στα χέρια του προπονητή. Τη μεταγραφή ανέλαβε ο Αγάπιος Αναστασιάδης ιδιοκτήτης της εταιρείας <<La Cucina>>.

Δεύτερη μεταγραφή, με το βλέμμα στο μέλλον, πρόκειται για τη Μαργαρίτη Σοφία γεν. 2006 , από τον ΠΑΟ Κουλούρας, με πολλά προσόντα και πολύ καλή τεχνική.

Πληροφορίες για τη λειτουργία του γυναικείου τμήματος θα δίνονται στα τηλέφωνα :

Πρόεδρος Θωμάς Παζαρτζικλής 6977821344.
Αντιπρόεδρος Αγγελική Κουμπίτσα 6978449028.
Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Βλάχος 6977351765.
Υπεύθυνος γυναικείου τμήματος Γιάννης  Γιάννος 6972913929.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media