Το Σάββατο 4 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας ανάμεσα στις ομάδες Π.Σ. Βέροιας & Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα διεξαχθεί το Σάββατο 04/05/2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Όποια από τα Μ.Μ.Ε. θέλουν να αναμεταδώσουν ζωντανά τον αγώνα είτε μέσω ραδιοφώνου, είτε μέσω Ίντερνετ, είτε τηλεοπτικά θα πρέπει να κάνουν αντίστοιχη αίτηση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 02/05/2019 στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Η. 


Επίσης θα λειτουργήσει ξεχωριστή θύρα που θα φιλοξενήσει όποια από τις Ακαδημίες της ΕΠΣΗ θελήσει να παρακολουθήσει οργανωμένα τον τελικό. Αυτό θα πρέπει να γίνει με γνωστοποίηση του υπεύθυνου της Ακαδημίας στην γραμματεία της ΕΠΣΗ για τον αριθμό των παιδιών που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα καθώς και των συνοδών τους. 

Την Πέμπτη 02/05/2019 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί στην αίθουσα "Sala" στον πολυχώρο Ελιά στη Βέροια συνέντευξη τύπου ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο".

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media