Έλυσε συνεργασία με Τσουλχάι, δανεικοί Φωτόπουλος και Ντιούδης

Με μια λιτή ανακοίνωση η Π.Σ Βέροια, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Εουράλτ Τσουλχάι. "Ευχαριστούμε τον Εουράλτ για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα οτι καλύτερο στην καριέρα του" αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Έδωσε δανεικούς Φωτόπουλο και Ντιούδη η Βέροια

Δανεικοί δόθηκαν από την Βέροια δυο νεαροί παίκτες της. Ο Θωμάς Φωτόπουλος και ο Παναγιώτης Ντιούδης, δόθηκαν σε ομάδες Α' ερασιτεχνικής με στόχο να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στην ομάδα.  Συγκεκριμένα, ο Φωτόπουλος παραχωρήθηκε στη Νάουσα και ο Ντιούδης στον Άρη Αμπελιών (ομάδα Α' ερασιτεχνικής Πέλλας).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media