Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε σε εβδομαδιαία βάση μάρτυρες λεκτικών,υβριστικών και απαξιωτικών επιθέσεων από ποδοσφαιρικά σωματεία,παράγοντες ομάδων,φιλάθλους και δημοσιογραφους εναντίον των διαιτητών της Ένωσης μας. Αντί οι ποδοσφαιρικοί αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Νομού μας να αποτελούν μια γιορτή, συνιστούν εν τέλει μια δοκιμασία, από την οποία κάνουμε το σταυρό μας να εξέλθουν οι διαιτητές ασφαλείς και υγιείς. Και το πρόβλημα όλο και διογκώνεται!

Δεν αρνούμαστε την καλόπιστη κριτική,ίσα ίσα την επιζητούμε γιατί αποτελεί τη βάση για την βελτίωση των διαιτητών μας και την ελαχιστοποίηση των ανθρωπίνων λαθών τους. Στεκόμαστε όμως απέναντι σε κάθε μορφής επίδειξη βίας είτε λεκτικής,είτε σωματικής,καθώς και απέναντι σε άθλια υπονοούμενα περί επίδειξης δόλιων και μεροληπτικών συμπεριφορών προς όφελος συγκεκριμένων ομάδων. Κάποιοι μάλιστα ξεπέρασαν τα όρια και ανερυθρίαστα δημοσίως δηλώνουν ότι έχει προαποφασισθεί η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΛΗΘΕΣΤΕΡΟ!

Ιδιαίτερα στηλιτεύουμε το όλως συκοφαντικό και εξόχως αναληθές κείμενο που υπογράφει ο κ. Νικος Καμπούρης με τίτλο «Ποιος ο ρόλος των διαιτητών;» σε φύλλο της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ .Πρόκειται για ένα κακοπροαίρετο λιβελλογράφημα που βρίθει ψεμμάτων και αντιφάσεων.

Αξιότιμε κ.Καμπουρη, Αν γνωρίζετε επίορκους διαιτητές (όπως χωρίς αναστολή επαίρεσθε στο παραπάνω κείμενο σας) οφείλετε άμεσα να τους κατονομάσετε και να δημοσιεύσετε συγκεκριμένα στοιχεία,που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς σας. Διαφορετικά είστε αναξιόπιστος δημοσιογράφος,στον οποίο ταιριάζει ο τίτλος του «κοινού» συκοφάντη.

Από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ημαθιας

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media