Ερχεται το 11ο Golden Cup στη Θεσσαλονίκη

Το 11o Golden Cup πλησιάζει και οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική τους ευθεία. Κάθε ένας από το δικό του πόστο οι άνθρωποι του ΟΑΣΠΕ φροντίζουν για μια τέλεια Πρωτοχρονιάτικη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, από τις 3 – 5 Ιανουαρίου 2019.

 
Από το διαδικαστικό σκέλος του τουρνουά μέχρι και την επικοινωνία του, το πάθος και ο επαγγελματισμός που διακρίνουν τους διοργανωτές, διαμορφώνουν το απαιτούμενο κράμα για τη διασφάλιση του επιτυχημένου αποτελέσματος.
 
Μετά από τις απροσδόκητες αλλαγές που προέκυψαν αναφορικά με το ξενοδοχείο SunBeach Hotel που άλλαξε ιδιοκτησιακό και ανακάλεσε όλες τις συνεργασίες του, καθώς και το αθλητικό κέντρο Joga Bonito, το οποίο δε συνεργάζεται πλέον με τον ΟΑΣΠΕ, τα νέα δεδομένα του ποδοσφαιρικού τουρνουά υποδομών διαμορφώθηκαν ως εξής:
 
Αναλυτικά:
 
Το 11ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά "Golden Cup" που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), για τμήματα Υποδομής Ποδοσφαίρου ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 3/1 ως και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, με τη συμμετοχή τμημάτων αγοριών Κ14, Κ12, Κ10 και Κοριτσιών Κ15 αποκλειστικά στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC.
 
Η διαμονή των αποστολών θα γίνει στα πολυτελή ξενοδοχεία 4*
· Metropolitan (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης) https://www.metropolitan.gr/
· Nepheli (Πανόραμα Θεσσαλονίκης)  http://www.nepheli.gr/
 
Η συμμετοχή των φιλοξενούμενων ομάδων αφορά στη διαμονή και πλήρη διατροφή για δύο νύχτες / τρεις ημέρες (all inclusive).
 
Υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωση (custom made)  του προγράμματος σε περίπτωση που οι ομάδες επιθυμούν να διαμείνουν μόνο μία νύχτα προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά μόνο για δύο μέρες δίνοντας τρεις αγώνες κατάταξης (Πέμπτη 3/1 απόγευμα, Παρασκευή 4/1 πρωί και απόγευμα), και να αναχωρήσουν, χωρίς τη συμμετοχή των μεγάλων και μικρών τελικών, με πλήρη διατροφή και πολυτελή διαμονή στο 4* ξενοδοχείο επιλογής!
Οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν στις 10/12/2018.
Δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες στη νέα ιστοσελίδα του ΟΑΣΠΕ, που αφορά αποκλειστικά σε διοργανώσεις https://goldencup.gr/generation-next/

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media