Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκη της Βέροιας επι του Εδεσσαϊκού

Με τους τρείς βαθμούς της νίκης έφυγε απο την Έδεσσα η Βέροια που με γκολ του Καράμπελα επικράτησε 0-1 του Εδεσσαϊκού. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν δημιούργησαν σπουδαίες φάσεις με μοναδικές το φάουλ του Ταουσάνη στο 20' που κατέληξε άουτ και ένα γυριστό σουτ του Βεργώνη στο 39', το οποίο απόκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου.

Στο 48' η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σκαθαρούδηστο ο οποίος βρέθηκε μόνος αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απόκρουσε. Η Βέροια είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 66' όταν κεφαλιά του Κανούλα, μετά από σέντρα του Καράμπελα πέρασε άουτ. Στο 78' τελικά η Βέροια με τον Καράμπελα και με ένα όμορφο γυριστό σουτ έγραψε το 0-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαμπαλάς (Θανασιάς, Λιόντος)

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Χαβατίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης (52' Γκαρακλίδης), Αβραμίδης (46' Τσουμάγκας), Τούφας, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Ταουσάνης, Λαφαζανίδης (46' Κωνσταντινίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης (84' Σοφιανίδης), Μπλέτσας (90' Τσουλχάι), Κανούλας, Σκαθαρούδης (59' Καράμπελας), Τσικόπουλος (55' Χατζάρας).

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Share this article