Στο πλευρό της Βασίλισσας και πάλι οι Queen's Boyz

Στο πλευρό της Βασίλισσας θα βρεθούν και πάλι οι οργανωμένοι οπαδοί Queen's Boyz, μετά την απόφαση αποχή τους απο τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας στο θέμα που προέκυψε με την κατάσχεση των πανό από τους Security στο παιχνίδι με την Τρίγλια, φέρνοντας έτσι στα άκρα τις σχέσεις διοίκησης και οπαδών.

Αντιπροσωπεία των Queen's Boyz συναντήθηκε χθές με ανθρώπους της ομάδας και μετά από διαβούλευσεις αλλά και με εκατέρωθεν εξηγήσεις και απο τις δύο πλευρές η λύση βρέθηκε. Διαβάστε την του δοικητικού συμβούλιου των QUEENS BOYZ 2007 : Μετά από διαβούλευσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ με εκατέρωθεν εξηγήσεις και απο τις δύο πλευρές απαντάμε: Θα δωσουμε παρών στον κυριακάτικο παιχνίδι από μέρους μας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μελιτεα Μελίτης. Στην πορεία της εβδομάδας θα κάνουμε γενική συνέλευση όπου θα αναφερθούμε στα υπόλοιπα μέλη πέρα από την αντιπροσωπεία των πεντε (Α Νικολόπουλος, Ε Νικολόπουλος, Η Καραγαβριηλιδης, Ν Ιακωβίδης και Δ Ντουλοπουλος) που βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και θα αποφασίσουμε για την πορεία που θα ακολουθήσουμε ως σύνδεσμος. Μετά τιμής από το διοικητικό συμβούλιο των QUEENS BOYZ 2007.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media