Μια νέα σελίδα για την πρώην "ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ"

Το μέλλον και την πορεία της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ως Γ’ εθνική πλέον  αναλαμβάνει ο ‘ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ’ μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του.  Η επόμενη μέρα μετά τον ατυχή υποβιβασμό της ομάδας από την Β΄στην Γ’ Εθνική αντιμετωπίζεται με ενωμένο το ΔΣ του ιστορικού συλλόγου, το οποίο σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ιστορική ομάδα με στόχο την ανάκαμψη και επιτυχή συνέχεια του.

Συγκροτήθηκε ήδη επιτροπή  ποδοσφαίρου Γ’ Εθνικής με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα προχωρήσει ενωμένος με την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και τα τμήματα υποδομών του, την Ακαδημία Ποδόσφαιρου, τον Στίβο & την Ενόργανη Γυμναστική στη νέα αθλητική & αγωνιστική περίοδο με το ήδη υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media