Μόνο με ταυτότητες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ στα γήπεδα της ΕΠΣΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας με την οποία κάνει γνωστές τις ημερομηνίες δήλωσης συμμετοχής των ομάδων που θα αγωνιστούν στα επερχόμενα πρωταθλήματα. Η ανακοίνωση αφορά τα ανδρικά αλλά και αυτά των Νέων και Παίδων, ενώ σημαντικό είναι ότι καταργείται η αλληλογραφία μεταξύ Ένωσης και ομάδων και καθιερώνεται η ανταλλαγή εγγράφων-πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικών ταχυδρομείων (e-mail).

Παράλληλα, για την είσοδο δημοσιογράφων και φωτογράφων στα γήπεδα της Ημαθίας θα εκδοθούν από την Ένωση οι ανάλογες διαπιστεύσεις κατόπιν προσκόμισης συγκεκριμένων δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Από την επιτροπή πρωταθλήματος & κυπέλλου της ΕΠΣΗ μετά τις αποφάσεις του συμβουλίου στις 16/07/2018 ανακοινώνονται τα εξής:

1. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής καθώς και για το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΗ θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 20/08/2018 και ώρα 12:00. Με την δήλωση συμμετοχής οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να προσκομίσουν και ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (e-mail) μέσω της οποίας θα γίνεται η αλληλογραφία από τη νέα χρονιά και έπειτα μεταξύ της ΕΠΣΗ και των ομάδων.

2. Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα υποδομών Κ 16 που αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-2003 και έπειτα. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στο ποσό των 60,00 € και οι αγώνες θα διεξάγονται Σάββατο πρωί.

3. Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα υποδομών Κ 14 που αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-2005 κι έπειτα. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στο ποσό των 50,00 € και οι αγώνες θα διεξάγονται Κυριακή πρωί.

4. Θα εκδοθούν ταυτότητες δημοσιογράφων καθώς και φωτορεπόρτερ οι οποίοι μόνο αυτοί θα έχουν δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τη σαιζόν 2018-2019 (εξαιρούνται δημοσιογράφοι κάτοχοι κάρτας ΕΣΗΕΑ). Η έκδοση της ταυτότητας θα γίνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων στην ΕΠΣΗ και προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (θα γίνουν γνωστά με νεότερη ανακοίνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα).

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media