Την Τετάρτη στο Μακροχώρι ο τελικός της Α1 ερασιτεχνικής

Aπό την Επιτροπή Πρωτ/τος & Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας, για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 2017/18, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Αγκαθιά, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23.05.2018 και ώρα 17.00 στο γήπεδο Μακροχωρίου.

Σημειώνεται ότι τυπικά γηπεδούχος είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τα έσοδα του αγώνα θα κατανεμηθούν εξ ημισείας στις δυο διαγωνιζόμενες ομάδες,αφού προηγουμένως αφαιρεθούν τα έξοδα του αγώνα. Τέλος η επιτροπή ανακοινώνει ότι επιτρέπεται η είσοδος και βιντεοσκόπηση του αγώνα από ενδιαφερόμενα κανάλια και ιστοσελίδες, ύστερα από προηγούμενη ενημέρωση της Ένωσης από τους ενδιαφερόμενους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαϊος 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media