Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Αγροτικό Αστέρα

Tην  Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 η Διοίκηση με όλα τα τμήματα του Αγροτικού Αστέρα, Γυναικείο, Ανδρικό, παιδικό, προπαιδικό, junior και μπαμπίνο πραγματοποίησαν σε οικογενειακό κλίμα την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Βαρβάρας. Την κοπή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Ταραλάς Αθανάσιος με την παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Σπύρου Κωτσιαντή και υπευθύνου των τμημάτων της ακαδημίας, του τεχνικού διευθυντή Κων/νου Πουλασουχίδη, του τεχνικού υπεύθυνου της ακαδημίας Κων/νου Μουρτζίλα και των προπονητών Γιάννη Γιάννου, Ιωάννη Σουλιώτη, Αθανάσιο Γιάννο, Μαρία Στρίμπα και γονέων των μικρών ποδοσφαιριστών.


 
Ακολούθησαν ευχές και ενημέρωση από τον τεχνικό διευθυντή του Αγροτικού Αστέρα Κων/νο Πουλασουχίδη  για τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων. Μετά μοιράστηκε σε κάθε τμήμα ατομική βασιλόπιτα για κάθε ποδοσφαιριστή, στους τυχερούς του κάθε τμήματος δόθηκαν δώρα με ανάλογες δωροεπιταγές από καταστήματα αθλητικών ειδών της Βέροιας ´´SPOT TEAM´´  και ´´SARAFIS´´.

Ευχαριστήριο του Αγρ. Αστέρα

Ευχαριστεί όλους τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση τους, καθώς και όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους. Επίσης την Εταιρεία PANINI γιά την χορηγία με Σάντουιτς και κρουσάν σε κάθε αγώνα της γυναικείας ομάδας. Επίσης και τον παρατηρητή του αγώνα με τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας κ. Γερουλίδη Κώστα , καθώς και τον γιατρό του αγώνα κ. Χαράλαμπο Σουκιούρογλου , γιατί με την συμπεριφορά τους ανέδειξαν τον εθελοντισμό , στοιχείο αναγκαίο για την επιβίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Εύχεται καλή χρονιά με υγεία  ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media