Οι διαιτητές Ημαθίας έκοψαν την πίτα τους (vid)

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2018 στην ταβέρνα «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στο Νεόκαστρο Ημαθίας την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, δόθηκαν τα πτυχία σε νέους διαιτητές που παρακολούθησαν με επιτυχία τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Φωτιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Τόκας, οι Πρόεδροι της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Ημαθίας κ. Μαστοροδήμος και ΕΠΣ Πιερίας κ. Σιδηρόπουλος, μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Ημαθίας καθώς και οι διαιτητές των πρωταθλημάτων της Ένωσης. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας εξήρε το ήθος των διαιτητών της Ημαθίας και τους απέδωσε τα εύσημα για τον επαγγελματισμό τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media