Νίκησε την Σπάρτη η Βέροια (1-0)

Την πρώτη νίκη στην έδρα της πέτυχε σήμερα η Βέροια κερδίζοντας την ομάδα της Σπάρτης με 1-0 χάρις στην κεφαλιά του Ρούνει  ύστερα από ωραία σέντρα του Ουνγιανλίδη. Η εμφάνιση της Βέροιας σίγουρα ήταν καλύτερη από τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕ Καραισκάκη από την οποία μάλιστα ηττήθηκε με 0-2 . 

Η Βέροια από την αρχή θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αν δεν έκανε την εκπληκτική εκτίναξη ο Γιακουμής σε κεφαλιά του Μπλέτσα αλλά στην συνέχεια υποδείχθηκε κακώς οφσάιτ. Όμως η ομάδα της Σπάρτης μετά από την χαμένη ευκαιρία της Βέροιας  άρχισε να ελέγχει καλύτερα το παιχνίδι , να φθάνει ποιο εύκολα στην περιοχή της Βέροιας όχι  όμως επικίνδυνα για την εστία του Γιαγκιόζη. 

Μία καλή ευκαιρία ακόμη για την Βέροια χάθηκε στο 23' λεπτό όταν από φάουλ του Μπαστιάνου προ του Σουλιώτη που ήταν έτοιμος να στείλε την μπάλα στα δίκτυα της Σπάρτης  ο Μάγκας πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας  του Γιακουμή και απέφυγε το αυτογκόλ. Πάλι ο Μπαστιάνος στο 23' λεπτό που ήταν ο καλύτερος και πιο επικίνδυνος παίκτης έπιασε δυνατό συρτό  σουτ που πέρασε λίγο άουτ . Στο 60' λεπτό ο Δόρης ήταν αυτός που απέφυγε 2-3 αντιπάλους αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Γιασκουμή.

Στην συνέχεια στο 71' λεπτό και πάλι από φάουλ του Μπαστιάνου δύσκολα απέκρουσε στο αριστερό "παραθυράκι" ο Γιακουμής.  Και στο 75' λεπτό είχαμε το γκολ για την Βέροια 'όταν από αριστερά ο Ουνγιαλίδης έκανε την σέντρα και από κοντά με κεφαλιά ο Ρούνει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Σπάρτης γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ .

Μπορεί η νίκη να ήταν πολύ καθοριστική και μάλιστα επί της Σπάρτης  μετά τις δύο εντός έδρας νίκες , αλλά οι νεαροί άσσοι της Βέροιας πήραν "επάνω τους" και φυσικά η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτεροι. Όπως είπαμε και την αρχή η ομάδα λειτούργησε καλύτερα σήμερα σε όλες τις γραμμές της και γι' αυτό εκτός που δεν δέχθηκε πέτυχε την πρώτη νίκη στο γήπεδο της , που ανοίγει νέες προοπτικές για το μέλλον.  

Οι λίγοι και πάλι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν τους παίκτες τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και μετά την λήξη του.

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Βάλις, Ουνγιαλίδης (88’ Μεξής), Δόρης, Μπλέτσας, Λάσκαρης (86’ Γιαμόα), Ρούνει Βανκεβάι, Λίταινας (68’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος.

Σπάρτη (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Βοσνακίδης (84’ Φουρτάδο), Μάγκας, Ζουλιώτης, Νιάρος, Παναγιώτου (46’ Μπέλης), Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ράντι (73’ Γουόρντεν), Μπαρέττας, Ράνος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media