Ματαιώθηκε το Κισσαμικός - Βέροια

Με πολύωρη καθυστέρηση πέταξε για το Ηράκλειο η Βέροια. Η ομάδα της Βέροιας λόγω ομίχλης έμεινε καθηλωμένη στην Θεσσαλονίκη λόγω ομίχλης και πέταξε για Κρήτη στις 12.50 ενώ η έναρξη του παιχνιδιού είχε οριστεί στις 16:00. Το φύλλο αγώνα έκλεισε στα Περιβόλια, αφού η Βέροια δεν έφτασε στο γήπεδο στις 16:00. Ο διαιτητής Βισκαδούρος (Ηρακλείου) έκλεισε το φύλλο αγώνα και πλέον η τύχη του ματς της 5ης στροφής θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι στις 13:41 υπήρξε ενημέρωση από τη διοργανώτρια με e-mail για τη μετάθεση έναρξης του ματς. Στις 16:00 ο διαιτητής με τους γηπεδούχους βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, ακολούθως αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και στις 16:14 έκλεισε το φύλλο αγώνα, γιατί η φιλοξενούμενη δεν είχε φτάσει στο γήπεδο. Όπως αναφέρει ο ΚΑΠ, ομάδα που δεν μπορεί να συμμετάσχει, θα πρέπει να ειδοποιήσει αιτιολογημένα με έγγραφό της τη διοργανώτρια πριν από τέσσερις ημέρες. Βέβαια, η Βέροια δεν μπορούσε να πράξει κάτι τέτοιο, αφού δεν γνώριζε πως η ομίχλη θα την κρατούσε για ώρες στη Θεσσαλονίκη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media