Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Α.Σ. Νηρέας

Η Ακαδημία Α.Σ. Νηρέας Βέροιας, λαμβάνοντας υπόψη της το δύσκολα οικονομικό περιβάλλον και με στόχο να μην μείνουν μακριά από τον αθλητισμό παιδιά για οικονομικούς λόγους, αποφάσισε την περίοδο 2017 – 2018 να λειτουργήσει χωρίς συνδρομή. Η Διοίκηση της Ακαδημίας εκφράζει τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν γονείς και χορηγοί. Με τη συμβολή των χορηγών καλύφθηκαν όλα τα έξοδα της Ακαδημίας και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σε νέα δημοσίευση.

Η Ακαδημία Νηρέας τη νέα περίοδο θα συμμετάσχει στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Η Ακαδημία Νηρέας διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία για την προετοιμασία και δημιουργία ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εάν το επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν επαγγελματικά. Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε στιγμή το δελτίο του ποδοσφαιριστή ανήκει στον ίδιο και μπορεί να το πάρει όποτε θέλει.

Προπονητές:
Παιδικό (12-14 ετών): Γιάννης Παυλίδης
Προ-παιδικό (10-12 ετών): Νίκος Αϊρατζής
Τζούνιορ (8-10 ετών): Γιώργος Δάσκαλος
Προ-τζούνιορ (6-8 ετών): Γιώργος Μυλωνάς
Μπαμπίνι (4-6 ετών): Γιώργος Καντιμίρης

Έναρξη προπονήσεων παιδικού 28/8.
Έναρξη υπολοίπων τμημάτων 4/9.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2331075490-1, 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media