Χωρίς συνδρομή η Ακαδημία Α.Σ. Νηρέας Βέροιας

Η Ακαδημία Α.Σ. Νηρέας Βέροιας, λαμβάνοντας υπόψη της το δύσκολα οικονομικό περιβάλλον και με στόχο να μην μείνουν μακριά από τον αθλητισμό παιδιά για οικονομικούς λόγους, αποφάσισε την περίοδο 2017 – 2018 να λειτουργήσει χωρίς συνδρομή. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που στηρίζουν τόσα χρόνια την Ακαδημία Νηρέας και ως ανταπόδοση πήραμε την απόφαση για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς που θα βοηθήσουν ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Η Ακαδημία Νηρέας τη νέα περίοδο θα συμμετάσχει στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Η Ακαδημία Νηρέας διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία για την προετοιμασία και δημιουργία ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εάν το επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν επαγγελματικά. Σημειώνουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή το δελτίο του ποδοσφαιριστή ανήκει στον ίδιο και μπορεί να το πάρει όποτε θέλει.

Προπονητές: Γιάννης Παυλίδης, Γιώργος Δάσκαλος, Νίκος Αϊρατζής

Έναρξη εγγράφων 27/8

Έναρξη προπονήσεων παιδικού 26/8

Έναρξη υπολοίπων τμημάτων 4/9

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media