Με τεχνικό δίδυμο Γιαννόπουλου και Κελεσίδη ο Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας

Με τεχνικό δίδυμο Μάκη Γιαννόπουλου και του Λευτέρη Κελεσίδη στον πάγκο θα πορευτεί στην πρώτη της χρονιά στην Α1' ΕΠΣΗ ο Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας, Το τεχνικό δίδυμο σε συνεργασία με τον τεχνικό υπεύθυνο του Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας κ Πέιο Φίλιππο έχει ξεκινήσει τον αγωνιστικο σχεδιασμό και ήδη έχουν κάνει της πρώτες επαφές και τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστες απο το υπάρχοντος ρόστερ.

Το Δ.Σ.Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία και να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στους κ. Μάκη Γιαννόπουλου και του κ Λευτέρη Κελεσίδη , ένα τεχνικό δίδυμο που πιστεύουμε ότι με εμπειρία και τις γνώσεις τις οποίες διαθέτουν θα βοηθήσουν την ομάδα μας να αποδώσει καλό, ποιοτικό ποδόσφαιρο και να γίνει μια σταθερή και υπολογίσιμη δύναμη στο Νομό Ημαθίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media