Στο τουρνουά της Πατρίδας συμμετείχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας

Στο τουρνουά της Πατρίδας συμμετείχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, όπου οι αθλητές της αγωνίστηκαν με τις ομάδες της Αγκαθιάς, του Κοπανού, της Αγ. Μαρίνας και της Πατρίδας. Κάθε άλλο παρά χαλαρός χαλαρή είναι η συνέχεια για τους αθλητές των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, αφού ακολουθεί πλούσια αθλητική δράση με συμμετοχή σε πληθώρα τουρνουά εντός αλλά και εκτός του νομού.

Την  Κυριακή 14 Μαϊου, ταξιδεύουμε Φλώρινα για το ιδιαίτερα επιτυχημένο τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινας, που έχουμε την τιμή να είμαστε καλεσμένοι κάθε χρόνο. Εκεί θα συμμετάσχουμε σε αγώνες με ομάδες από όλη τη βόρεια Ελλάδα στα γήπεδα Παπαγιάννη του ΠΑΣ Φλώρινας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει εκπαιδευτική εκδρομή στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης «Αρκτούρος».

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία του Συλλόγου στις 8.15’ π.μ.. Η αναχώρηση του λεωφορείου για Φλώρινα από τα γραφεία μας θα γίνει στις 8.30’ π.μ. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε και πάλι στα γραφεία του Συλλόγου, από όπου οι γονείς θα πρέπει να παραλάβουν τους αθλητές στις 19.30’ μ.μ.

Οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στη Φλώρινα θα πρέπει να έχουν μαζί τους: Στολή αγώνος, φόρμα, μπλούζα για αλλαγή, φαγητό, χυμό και φρούτο.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Κατσιμακίδη Γεώργιο για την προσφορά και δωρεάν αλλαγή ταχογράφου στο λεωφορείο του Συλλόγου μας. Του ευχόμαστε καλές δουλειές.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media