Εκδήλωση Τμημάτων Υποδομής

Μια πολύ ωραία εκδήλωση για την ενημέρωση της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. Βέροια και την ευαισθητοποίηση των αθλητών και των γονέων τους σε θέματα ψυχολογίας, διατροφής και φαρμακοδιέγερσης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην ανακαινισμένη και κατάμεστη αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής μαζί με τους γονείς τους, οι προπονητές των τμημάτων τους, καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές της Α’ ομάδας μαζί με στελέχη της Π.Α.Ε.

Τη λειτουργία και φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. ανέλυσε ο  Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων κ. Χριστοφορίδης Δημήτριος, παρουσιάζοντας το αναλυτικό ετήσιο οργανόγραμμα των τμημάτων ανά ηλικία.

Σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας αναφέρθηκε η ψυχολόγος κ. Γαϊτάνου Χριστίνα και την ενημέρωση σε θέματα διατροφής ανέλαβε ο διαιτολόγος - διατροφολόγος κ. Ανθούλας Ιωάννης ενώ στο τέλος σε θέματα φαρμακοδιέγερσης αναφέρθηκε ο Ιατρός της ομάδας κ. Γατουρτζίδης Κυριάκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media