Νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας ο Βασίλης Φωτιάδης

Στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Βεροιώπολις" έγιναν το πρωί της Κυριακής οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας, για πρώτη φορά χωρίς τον Γιώργο Καραμελίδη μετά από παρά πολλά χρόνια. Ο προεδρεύων κ. Παναγιώτης Σεμερτζίδης μαζί με άλλους συμβούλους  της παράταξης Καραμελίδη (Κρουστάλης, Τσιβαλίδης, Χατζόπουλος, Καζαντζίδης) δρομολόγησαν  τη διαδικασία των εκλογών.

Η απερχόμενη διοίκηση, δια στόματος του προέδρου κ. Παναγιώτη Σεμερτζίδη, προχώρησε στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για το 2016, με στόχο να ενημερωθούν άπαντες σχετικά με το τι θα παραλάβει η νέα διοίκηση, κυρίως ως αναφορά τα οικονομικά της Ένωσης 

Το πιο αξιοσημείωτο πάντως στοιχείο ήταν η αναφορά του προέδρου στη δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση από την οποία παρέλαβε πριν από 20 περίπου χρόνια, η οποία ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει (!) καθώς βρίσκεται στο Εφετείο. Η αξίωση της Ένωσης είναι ένα ποσό κοντά στα 400.000 ευρώ για τα οποία ο κ. Σεμερτζίδης ζήτησε από την επόμενη διοίκηση να τα διεκδικήσει, κάτι που ομολογουμένως δεν βρίσκει κανέναν αντίθετο…

Ακολούθησε η εκλογή των αναπληρωματικών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής, οι οποίοι θα ανακηρυχτούν βάση των ψήφων που πήραν.

Στη συνέλευση ήταν παρόντα 55 σωματεία ένα δεν είχε δικαίωμα ψήφου .Τελικά  ψήφισαν 54 και υπήρχαν 5 άκυρα και έγκυρα 49.  

Να θυμίσουμε πως μοναδικό ψηφοδέλτιο ήταν αυτό του κ. Βασίλη Φωτιάδη, ο οποίος ήταν  και ο μοναδικός υποψήφιος και αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η συγκρότηση του ΔΣ αλλά και η σύνθεση των Επιτροπών, κάτι που θα ξέρουμε το μεσημέρι της Δευτέρας (2.30 μ.μ) αφού θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης η πρώτη συνεδρίαση  που θα κληθεί από τον Γιάννη Ακριβόπουλο ως πρώτος αλφαβητικά βάση του καταστατικού.

Οι τακτικοί που εκλέχθηκαν είναι οι εξής 

 ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Φωτιάδης Βασίλης (Επικεφαλής, πρώην πρόεδρος ΑΕΠ Β.)

Ακριβόπουλος Ιωάννης (πρώην πρόεδρος Δ.Σ. Βέροιας)

Ανδρεανίδης Πέτρος (Λευκάδια, Πρόεδρος Νεολαίας Ημαθίας Ν.Δ.)

Βογιατζόγλου Δημήτρης (Πρώην πρόεδρος Αχιλλέα Ν.)

Γεωργιάδης Στέλιος (Συκιά)

Κεσίδης Νίκος (Μέλος Δ.Σ. ΓΑΣ Ροδοχωρίου)

Κοσκερίδης Βαγγέλης (προπονητής ποδοσφαίρου)

Μαστοροδήμος Κώστας (πρόεδρος παλαιμάχων Αλεξάνδρειας)

Ματσούκας Αριστείδης (πρώην πρόεδρος Νίκης Αγκαθιάς)

Μουρτζίλας Στέργιος (δάσκαλος, Π. Σκυλίτσι)

Παναγιωτίδης Αβραάμ (πρόεδρος Τ. Κοινότητας Άραχου)

Ο κ.Φωτιάδης μετά την εκλογή του δήλωσε στο INSPORT.GR:  "Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 22 χρόνια γκρεμίσαμε το κάστρο του κ.Καραμελίδη. Όλα τα παιδιά του συνδυασμού προέρχονται από σωματεία και είναι γνώστες του αντικειμένου. Προεκλογικά είχαμε κάνει πολλές προτάσεις προς τα σωματεία μας και τώρα που εκλεγήκαμε όλα αυτά θα υλοποιηθούν. Θα εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου στην Ημαθία και όχι μόνο."

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media