Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 06:08

Με επιτυχία η μετάδοση του KICK BOX MAXPAIN στη Βέροια

Κουραστήκαμε αλλά για μια ακόμη φορά το Sportorama.gr σας μετέδωσε ζωντανά μια μοναδική αθλητική διοργάνωση και αυτό χάρις την tvlink.gr και την ομάδα maxDTV. Η ομάδα ξεπέρασε κάθε τεχνική δυσκολία τόσο κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έγινε την προηγούμενη των αγώνων, αλλά και κατά την διάρκεια τους καταφέρνοντας να σας δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Απο νωρίς βρεθήκαμε στο χώρο του CLUB ΜΟΡΦΕΣ όπου και ξεκίνησε το στήσιμο όλου του σκηνικού. Κάμερες, υπολογιστές, μικρόφωνα, 3G/4G link κλπ τοποθετήθηκαν όλα με ιδιαίτερη προσοχή.  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς καθώς επίσης και το προσωπικό του CLUB ΜΟΡΦΕΣ που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτή την μετάδοση.

Μείνετε συντονισμένοι το Sportorama.gr τα καλύτερα έρχονται….

Διαβάστηκε 11779 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media