Ξεκίνησαν τα αναπτυξιακά & χορευτικά του ΑΟΡΓ Βέροιας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν τα αναπτυξιακά & χορευτικά τμήματα του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ.Ο Πατέρας Αμφιλόχιος καθαγίασε το χώρο των μαθημάτων ( Φιλίππειο) , όσα παιδιά παραβρέθηκαν, μέλη του Δ.Σ, την προπονητική ομάδα και πολλούς γονείς.

Ο πρόεδρος του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ.Ευθύμιος Χωματάς ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή σε όλους τους παρευρισκόμενους & πολλές επιτυχίες στις αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής & του Αγωνιστικού Χορού, όπως γίνεται όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ευχήθηκε υπομονή στους γονείς των παιδιών, υπομονή και αγάπη στις δασκάλες- προπονήτριες του συλλόγου και στα παιδιά υπακουή  στις δασκάλες τους.

Έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες για τις περσινές επιτυχίες,και τόνισε ότι αυτές οι επιτυχίες θα συνεχιστούν , παρά τα κάποια προβλήματα που διμιουργήθηκαν με τις ώρες προπόνησης στο Φιλίππειο γυμναστήριο. Η πετυχημένη περσινή προπονητική ομάδα συνεχίζει και φέτος.

Υπεύθυνη όλων των τμημάτων η γυμνάστρια που πριν 30 χρόνια ξεκίνησε τη Ρυθμική γυμναστική στη Βέροια Μαρία Μυλωνά. Προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος Μαρία Σανσαρίδου (ολυμπιονίκης Βαρκελώνης) , Κική Χωματά & Βασιλική Δίντση.Δασκάλα μπαλέτου: Ναταλία Κράζεβα. Υπεύθυνη αγωνιστικού χορού: Κική Χωματά Υπεύθυνη τμημάτων Κοπανού: Βασιλική Δίντση. Υπεύθυνη τμημάτων Αλεξάνδρειας: Κική Χωματά και Βασιλική Δίντση

Τα τμήματα των αναπτυξιακών , προαγωνιστικών & χορευτικών τμημάτων θα γίνονται και φέτος στο Φιλίππειο γυμναστήριο και στα γυμναστήρια του 9ο  Δημοτικού Σχολείου καθώς και στου  3ο Γυμνασίου. Τα μαθήματα στην Αλεξάνδρεια θα γίνονται στο γυμναστήριο του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας και τα μαθήματα του Κοπανού στο γυμναστήριο του Γυμνασίου Κοπανού.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media