Ασημένιο μετάλλιο στο European Gym For Life Challenge για τον Φίλιππο Βέροιας

Ασημένιο μετάλλιο στο European Gym For Life Challenge με θέμα "The Strunggle for life" (Ο αγώνας για την ζωή) !!! .  Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στις προπονήτριες τους !! Γεμάτες χαρά, καινούργιες ιδέες και αξέχαστες αναμνήσεις γύρισαν τα κορίτσια του Α.Π.Σ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» από το 11ο EUROGYM που πραγματοποιήθηκε φέτος στην πόλη της Λιέγης στο Βέλγιο και ήταν μία από τις 10 ελληνικές ομάδες που εκπροσώπησαν όχι μόνο την χώρα μας αλλά και την πόλη της Βέροιας σ αυτό το τόσο ξεχωριστό αγώνα.

Σε αυτό το πραγματικά γιορταστικό ραντεβού της ευρωπαϊκής γυμναστικής που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια σε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα υπάρχει ένα πάντρεμα όλων των παραδοσιακών αθλημάτων της γυμναστικής ,όπως ενόργανης, ρυθμικής, ακροβατικής, τραμπολίνο, αισθητικής γυμναστικής με μια σειρά καινούργιων αθλημάτων αλλά και ειδών χορού που δεν είναι τόσο διαδεδομένα στην χώρα μας.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή ήταν οι Παπανώτα Δήμητρα, Πινακούδη Ροδόπη, Πατσιαβούρα Μερόπη, Καγκελίδου Νάντια, Εμμανουήλ Ελένη, Κατσικάρη Σοφία, Πανίδου Σοφία, Σαράφη Στεφανία, Τσαλουκίδου Ολγα, Φασίδου Ξένια, Βαλκαφώτη Μαρία, Κριαρά Ελπίδα,Ζουμπουλίδου Ευγενία, Μωυσιαδης Ευάγγελος, Παντελίδης Ιωάννης -Ίκαρος και Σαμψωνιδου Ειρήνη και συνοδοί τους οι προπονήτριές τους Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα, Παυλίδου Μαρία και ο πρόεδρος του τμήματος κ.Παπανώτας Νίκος οι οποίοι δήλωσαν όλοι μαζί «Συναντήσαμε παλιούς φίλους αλλά κάναμε και πολλούς καινούργιους ,είδαμε πώς δουλεύουν οι ξένες αποστολές και συγκινηθήκαμε από την αγάπη ,την αλληλοεκτίμηση και την αλληλεγγύη των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων αλλά και των ξένων αθλητών!!!!!

Είμαστε κατενθουσιασμένοι αλλά και πιο σοφοί απ όταν ξεκινήσαμε !!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media