Αποτελέσματα του 3ου «Δρόμου 21 Μαθητών»

Το  σύνθημα «Δεν σας ξεχνάμε ποτέ » κυριάρχησε στους αγώνες για τους αδικοχαμένους μαθητές του Μακροχωρίου  το μεσημέρι της Κυριακής 15/4 ο και ήταν ο «3ος Δρόμος 21 Μαθητών», που πραγματοποιήθηκε   στη μνήμη των 21 μαθητών που χάθηκαν στις 13 Απριλίου 2003 στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και περιχώρων  με την συμμετοχή του  ΚΑΠΑ Βέροιας και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου δρομέων Βέροιας, της Τροχαίας Βέροιας, της Ομάδας Φίλων Κλασσικού Αυτοκινήτου Βέροιας και την οικονομική υποστήριξη πολλών χορηγών. 

Πολλές ήταν και φέτος οι συμμετοχές αφού  300 ήταν οι δρομείς που στήθηκαν στην εκκίνηση των 7700μ., ενώ άλλες 200 περίπου ήταν οι συμμετοχές στους περιπατητές και τους μαθητές δημοτικών και γυμνασίων.

Πρώτοι στην εκκίνηση, τα «Παιδιά της Άνοιξης», ακολούθησαν οι δρομείς των 7700μ, οι περιπατητές του δρόμου υγείας των 3000μ, οι μαθητές δημοτικών στα 1000μ και τέλος οι μαθητές γυμνασίων στα 2000μ. Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και σακούλες με νερό, φρούτα και αναμνηστικά, ενώ στο τέλος του αγώνα, απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας. Από τις συμμετοχές θα αναφέρουμε την παρουσία και την συμμετοχή του διεθνή μπασκετμπολίστα μας Κώστα Τσαρτσαρή που ήρθε από την Αθήνα  για να τιμήσει την μνήμη των παιδιών.

Κατά την διάρκεια των απονομών και μετά τον χαιρετισμό της προέδρου του συλλόγου κ. Βλαζάκη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών ενώ διαβάστηκαν και τα ονόματα τους. Μάλιστα στην ομιλία της η κ. Βλαζάκη τόνισε οτι η μνήμη των παιδιών θα είναι αιώνια αφού και να φύγουμε εμείς είπε θα ακολουθήσουν άλλοι που θα συνεχίσουν να τιμούν την μνήμη τους. !

Πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές κυρίως στους χορηγούς και φυσικά στους συμμετέχοντες στον 3ο αγώνα που ξεπέρασαν τους 1.000 δρομείς. Όλα κύλησαν άψογα και σε αυτό έχει μεγάλη συμμετοχή ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας που είχε την τεχνική υποστήριξη, καθώς και οι εκατοντάδες εθελοντές, στηριζόμενοι τόσο από τον σύλλογο ντόπιων Μακροχωρίου όσο και από τους "αφανείς " ήρωες , τον πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου κ. Βαλαντη Κεχαίδη και τον κ. Αντώνη Αραμπατζή.

Μία πολύ δύσκολη αποστολή και μάλιστα με διήμερες εκδηλώσεις έγινε με απόλυτη επιτυχία και αυτό γιατί υπήρχε άψογη συνεργασία με όλους τους συντελεστές και κυρίως υπήρχε διάθεση και αγάπη απ' όλους ώστε να πετύχουν.

Τα αποτελέσματα κατά κατηγορία

Γενική κατηγορία
1) Σταμούλης  Γιώργος
2) Νεοφώτιστος Νίκος
3) Δημητριάδης Αμβρόσιος

Γυναίκες
1) Σουλιώτη Αλέκα
2) Μποχώρη Δήμητρα
3) Ηλιάδου Φωτεινή

Κατηγορία ανδρών 18-34 ετών
1) Σταμούλης Γιώργος
2) Ιωαννίδης Βαγγέλης
3)Φωκαίδης Σταύρος

Άνδρες 25-44 ετών
1)Νεοφώτιστος Νίκος
2) Γάζος Δημήτρης
3) Κωνσταντίνου Θεόδωρος

Άνδρες 45-54 ετών
1) Δημητριάδης Αμβρόσιος
2) Ροβυθάκης Αναστάσιος
3) Κουκουτέγος Αντώνης

Άνδρες  55-64 ετών
1) Πετρακίδης Στέλιος
2) Ροδοσινιώτης Νίκος 
3) Τζίλιας Αριστοτέλης

Άνδρες =65 ετών
1) Σουπιάδης Χρυσόστομος
2) Αργυριάδης Ιωάννης
3) Παπαγιάννης Χρήστος

Γυναίκες 18-34 ετών
1) Μποχώρη Δήμητρα
2) Ηλιάδου Φωτεινή
3) Πιπελίδου Καλιόπη

Γυναίκες 35-44 ετών
1) Παλιούρα Σάντρα
2) Καμπούρη Ειρήνη
3) Χατζηπανταζή Φωτεινή

Γυναίκες  45-54
1) Σουλιώτη Αλέκα
2) Κουμιτσάρσκα Έλλη
3) Γεροδήμου Όλγα

Γυναίκες + 55
1) Νάρη Χρύσα
2) Κοντού Κατερίνα
3) Χοροπανήτου Μαρία

Κατηγορία αγοριών (Δημοτικών )
1) Παναγιωτίδης  Γιώργος
2) Μεταξόπουλος Αλκιβιάδης
3) Τσιάμης Παναγιώτης

Κατηγορία κοριτσιών ( Δημοτικών )
1) Λάζου Ευμορφία
2) Κουκουτέγου Χρύσα
3) Θεοδωρίδου Άννα- Μαρία

Κατηγορία αγοριών ( Γυμνασίων )
1) Παπανικολάου Δημήτρης
2) Αθανασάκης Παναγιώτης
3) Κριεμάδι Βάσπι

Κατηγορία κοριτσιών (Γυμνασίων)
1) Τζήμα Δέσποινα
2) Ντούφα Μαρίνα
3) Τζήμα Αγγελική

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media