Συγχαρητήριο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Παλαιμάχων Βέροιας

Τα μέλη της γυναικείας ομάδα χάντμπωλ παλαιμάχων Βέροιας (VHV) συγχαίρουν τον κ. Στέργιο Διαμάντη για την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και του εύχονται μια δημιουργική θητεία, καθώς και την επιτυχημένη υλοποίηση των ρηξικέλευθων ιδεών του για την πόλη μας.

Επίσης συγχαίρουν τον κ. Παπαδόπουλο Σταύρο (Στηβ) αθλητή της ανδρικής ομάδας χάντμπωλ του Φιλίππου για την τοποθέτηση του ως μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΑ. Τέλος ευχαριστούν τον απερχόμενο πρόεδρο του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Θεόφιλο Κορωνά για τη συνεργασία και του εύχονται καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media