Διοικητική ενίσχυση με τον Δημήτρη Τσικόπουλο

Την ιστορία του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού την "έγραψαν" και θα συνεχίζουν να την "γράφουν" οι αθλητές, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι φίλοι του. Όλοι μαζί αποτελούν τους ήρωες του πιο όμορφου παραμυθιού. Ενός παραμυθιού, πέρα για πέρα αληθινού, που τίποτε δεν έχει γίνει τυχαία και δεν θα σταματήσει ποτέ...

Έχοντας, λοιπόν, στόχο τον Πανερυθραϊκό του 2020 και με έμφαση στον τομέα της Ανάπτυξης και των Υποδομών, η Διοικητική ομάδα του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ ενισχύεται με την είσοδο του κυρίου Δημήτρη Τσικόπουλου στη Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου.

Με την είσοδο του Δημήτρη Τσικόπουλου, ο οποίος θα έχει πλέον ενεργό ρόλο στις αποφάσεις και τα τεκταινώμενα του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ, ισχυροποιώντας σε μεγάλο βαθμό το Διοικητικό σχήμα του Οργανισμού, "ανοίγει" ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Συλλόγου.

Δημήτρης Τσικόπουλος και Σπύρος Γριβέας, επικεφαλής του Οργανισμού τα τελευταία χρόνια, συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης, με το όραμα τους να γίνει ο Πανερυθραϊκός ακόμα μεγαλύτερος και να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια το όνομα του Δήμου Κηφισιάς σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ. "Αγκαλιάζει" με όραμα και αυτοπεποίθηση το συναρπαστικό κόσμο του Μπάσκετ. Ανοίγει νέους, σύγχρονους ορίζοντες, αποπνέει υγεία, έχει δυναμική και το μέλλον του ανήκει. Ένα μέλλον που "χτίζεται" σύμφωνα με τους κανόνες της σύγχρονης εποχής που επιτάσσουν αυτονομία, δημιουργικό πνεύμα, ποιότητα και συνέργειες.

Τα καλύτερα έρχονται...!

IMAGINE.BELIEVE.ACHIEVE

Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσικόπουλος:

    CEO of Navarino SA
    Co-founded Navarino SA in 1999, Seasat Communications Ltd in 2013 and Navarino UK Ltd in 2015
    Prior experience as Co-founder and CEO of Net One SA (Greece) (1998-2001), Co-founder of Can Communications and Executive Vice President of Navarino Shipping (UK) (1993-1995)
    MBA in Strategy & Management from University of Cambridge (UK) in 1996,
    MSc, Shipping Trade and Finance in from City University of London (UK) in 1994,
    BA (High Honours) in Finance from University of Notre Dame (USA) in 1993

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media