Η ισχύς εν τη ενώσει στο Χαλκιδέικο μπάσκετ

Η Χαλκίδα αποτελεί μίας από τις μεγαλύτερες μπασκετουπόλεις της ελληνικής επικράτειας και έφτασε η ώρα να αλλάξει σελίδα. Μετά από ζυμώσεις αρκετών χρόνων, ένα νέο πλάνο έρχεται να φέρει έναν «αέρα» αλλαγής στην πόλη μας, με στόχο να βρεθεί και πάλι η Χαλκίδα εκεί που ανήκει.

Το Ευβοϊκό μπάσκετ έχει πολλούς παίκτες, προπονητές και παράγοντες που με μεράκι κι αγάπη για το άθλημα παλεύουν καθημερινά, όμως τώρα ήρθε η ώρα να συνασπιστούν όχι κάτω από το έμβλημα μίας ομάδας αλλά κάτω από έναν σύλλογο που θα εκπροσωπεί όλη την Χαλκίδα και θα μπορέσει να χαίρει καθολικής αποδοχής!
 
Η Αθλητική Ένωση Έξω Παναγίτσας και η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Χαλκίδας κάνουν το πρώτο βήμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και από κοινού στηρίζουν την Α.Ε.Ε.Π.-ΧΑΛΚΙΔΑ B.C, η οποία θα αγωνίζεται στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής παίρνοντας τη θέση της Α.Ε.Ε. Παναγίτσας.
 
Η νέα ομάδα που δημιουργείται βάζει εξαρχής ψηλά τον πήχη θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής με την ελπίδα να μπορέσει να κερδίσει την άνοδό της. Η φετινή σεζόν θα είναι η αρχή ενός πλάνου που έχει εκπονηθεί οικονομικά και αγωνιστικά με βλέψεις τριετίας. Το project έχει ως βασικούς πυλώνες την επιστροφή του Χαλκιδέικου μπάσκετ εκεί που του αξίζει αλλά και την αναβάθμιση των ακαδημιών που θα μπορούν να βγάλουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές της πόλης μας.
 
Για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί, έχει αποφασιστεί ο σύλλογος να στελεχωθεί σε όλα τα πόστα από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, ενώ σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστούν το νέο λογότυπο της ομάδας και οι φανέλες της νέας χρονιάς!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media