Αποχωρήση Δομπρή και Γιούπη απο τον Φίλιππο

Μετά τις αποχωρήσεις Παπαδημητρίου και Τάκη από τα διοικητικά του Φιλίππου, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο προπονητής Γιώργος Γιούπης. Σε δήλωσή του στο e-handball.gr αναφέρει: «Μετά την αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής, των κ. Τάκη και κ. Παπαδημητρίου θεωρώ σωστό να αποχωρήσω και εγώ, καθώς με αυτούς είχαμε κάνει ένα τριετές πλάνο. Εύχομαι τα καλύτερα στης ομάδα μας»!

 

Την απόφαση να αποχωρήσει έλαβε και ο Γενικός Αρχηγός Ανέστης Δομπρής. Σε δήλωσή του στο e-handball.gr αναφέρει: «Μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν στον Φίλιππο, δηλαδή την αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής που με επέλεξε ως Γενικό Αρχηγό, είμαι στη δυσάρεστη θέση και είναι το πρέπον νομίζω να αποχωρήσω και εγώ μαζί τους, γιατί εγώ με αυτούς συμφώνησα.  

Από τη στιγμή που με επέλεξαν αυτοί δεν μπορώ να καθίσω σε μια θέση, η οποία δεσμεύεται από αυτούς που θα ακολουθήσουν. Παρόλα αυτά ως Ανέστης είμαι στην διάθεση του συλλόγου όπως πάντα, αν χρειαστούν τη βοήθειά μου, μετά το Σεπτέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., καθώς τώρα τα πράγματα είναι ρευστά».

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media