Παρελθόν από τη διοίκηση του τμήματος χάντμπολ Τάκης και Παπαδημητρίου

Παρελθόν από τη διοίκηση του τμήματος χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας αποτελεί ο Γιώργος Τάκης και ο Στέργιος Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας. Στο μήνυμά του ο Γιώργος Τάκης κάνει λόγο πως φεύγει περήφανα από την ομάδα και παράλληλα ευχαριστεί όλους όσοι προσέφεραν στον σύλλογο και συνεχίζουν να τον κάνουν.

 

Αναλυτικά : «Ένα όμορφο ταξίδι τελειώνει σήμερα εδώ. Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι ο κύκλος μου στα διοικητικά του Φιλίππου Βέροιας ολοκληρώθηκε μετά από 20 χρόνια συνεχόμενης προσπάθειας. Φεύγω περήφανα γιατί μπόρεσα να υπηρετήσω με αξιοπρέπεια και σεβασμό τον μεγαλύτερο σύλλογο του Ελληνικού Handball, φεύγω περήφανα γιατί γνωρίζω καλά ότι πολέμησα με ανιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια για το συμφέρον ΜΟΝΟ του συλλόγου, φεύγω περήφανα γιατί όλοι γνωρίζουν ότι είμαι “Φίλιππος”. 

Οι συγκινήσεις, οι χαρές, οι λύπες, οι αγωνίες και τα όνειρα για ένα Φίλιππο ζωντανό και μεγάλο περίσσευαν όλα αυτά τα χρόνια. Είδα τον Φίλιππο να κατακτά πρωταθλήματα, είδα τον Φίλιππο να παίζει σε τελικό Ευρώπης, είδα τον Φίλιππο ένα σκαλοπάτι πριν την πτώση στην Α2. Είδα έναν Φίλιππο ενωμένο να κάνει θαύματα και να κατακτά τις κορυφές μια-μια, είδα όμως και το Φίλιππο να διασπάται σε χίλια κομμάτια, να μην είναι πλέον μία οικογένεια και να απαξιώνεται από τους ίδιους τους ανθρώπους του, από τα ίδια του τα παιδιά. 

Δεν μου επιτρέπεται να αφήσω αιχμές για τίποτα και για κανέναν, αντίθετα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και ειλικρινά όλους όσους προσέφεραν και προσφέρουν στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, γιατί χωρίς αυτούς και την πολύτιμη συμβολή τους ο Φίλιππος δεν θα υπήρχε. 

Εύχομαι ο Φίλιππος να βρει ξανά τον δρόμο του… να συνεχίσει να παράγει αξίες και ιδανικά».

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media