Έναρξη συνεργασίας Φιλίππου Βέροιας με Νίκο Αρβανιτίδη

Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Αρβανιτίδη. Η επιστροφή του Νίκου στην ομάδα , συνδυάζεται με τα γενέθλιά του. Από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων μαζί του, διακρίναμε το πάθος του για το χάντμπολ καθώς και το ήθος του. Απόδειξη των παραπάνω αποτελούν οι δηλώσεις του:

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΧΑΝΘ για αυτά τα δυο χρόνια που αγωνιζόμουν σε αυτήν. Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα στον αείμνηστο κ. Λευτέρη Σαρηγιαννίδη ο οποίος ήταν πραγματικός κύριος. Επίσης μεγάλο ευχαριστώ τους προπονητές μου Τούτση-Σπυρόπουλο-Ναουμίδη καθώς και τους Θανάση Παπαδόπουλο και την Ελένη Σκαρλίδου που ήταν δίπλα μας καθώς και στον κάθε συναθλητή μου προσωπικά. Εύχομαι στην ομάδα τα καλυτέρα για το μέλλον.

Πλέον μετά από 4 χρόνια γυρίζω στο Φίλιππο υπό διαφορετικές συνθήκες από ότι έφυγα, και είμαι βέβαιος ότι θα εκπληρώσω ότι στόχο θέσουμε ως ομάδα. Είμαι χαρούμενος καθώς ξανασυναντάω ως προπονητή μετά από 2 χρόνια τον Γιώργο Γιούπη καθώς και τον πολύ καλό μου φίλο Νίκο Ζλατάνο».

Νίκο η οικογένεια του Φιλίππου σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media