Παραίτηση Σαράφη από τον Φίλιππο

Η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Σαράφη Κύρο από το ανδρικό και αναπτυξιακό τμήμα χάντμπολ του συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει : "Η διοίκηση είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον νέο προπονητή που θα αναλάβει από την νέα χρονιά. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο προπονητής του αναπτυξιακού τμήματος". Ο Κύρος Σαράφης ανακοίνωσε μέσω προσωπικού λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης τα εξής :

 

Μετά από πολύ σκέψη ανακοινώνω την παραίτησή μου από την θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας του Φιλίππου. Με ρόστερ που προϋπήρχε , πέρασαν σχεδόν 4 μήνες  πολύ σκληρής και αποδοτικής δουλειάς-προπόνησης δίχως όμως να καταφέρω :

-Να υπάρχει έφορος στο τμήμα .

-Να υπάρχουν φόρμες και υλικό προπόνησης .

-Να καλύπτονται οι διαιτησίες και λοιπά έξοδα χωρίς έρανο.

-Να μην πληρώνω για διάφορα

-Να μετακινείται η ομάδα με λεωφορείο στα μακρινά ταξίδια .

-Να τρέφονται οι αθλητές στις αποστολές.

-Να υπάρχουν οποιεσδήποτε απολαβές-αμοιβές με οποιοδήποτε τρόπο προς τους παίκτες.

-Να λαμβάνουν οι παίκτες  τα έξοδα μετακίνησης ,οδοιπορικά-βενζίνες,

θεσνικη-Βέροια  (απεχουν πλέον από τις προπονήσεις)

-Να καλύπτονται οι θεραπείες τους .

Αναλαμβάνω κάθε ευθύνη , όπως και την αποτυχία να πετύχουμε νίκη .

Ευχαριστώ τους παίκτες μας για την προσπάθεια τους και όσους-ες βοήθησαν ποικιλοτρόπως, ιδιαιτέρως δε τον Καλλιγά Γεράσιμο χωρίς την βοήθεια του οποίου θα είχαμε τελματώσει από καιρό . Ευχαριστώ την διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε την θέση. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και ελπίζω να πετύχει τους στόχους της. Λυπάμαι που (όπως μου καταλογίζεται) δεν κατάφερα να φανώ αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου.

Με τιμή Σαράφης Κύρος"

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media