Στην Ελλάδα οι Μεσογειακοί Αγώνες Εφήβων του 2020!

Σημαντική απόφαση από την Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χάντμπολ. Στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου πραγματοποιήθηκε πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ. Πήραν μέρος 9 από τα 12 μέλη του Συμβουλίου μεταξύ αυτών ο Κώστας Σταματιάδης Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, που εκπροσώπησε την Ελλάδα. Μετά από πρόταση της ελληνικής πλευράς η Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χάντμπολ ανέθεσε στην ΟΧΕ την διοργάνωση της Μεσογειάδας Εφήβων (Κ19), το διάστημα 16-23 Φεβρουαρίου 2020.

 

Η Μεσογειάδα Γυναικών Κ17 ανατέθηκε στην Αίγυπτο, το διάστημα 12-19 Απριλίου 2020.

Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική επιτυχία σε διεθνές επίπεδο για την ΟΧΕ, η οποία θα διοργανώσει ένα μεγάλο event στην ηλικιακή κατηγορία που θα διεξαχθεί στην Αττική και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Κώστας Σταματιάδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας: «Η δουλειά ξεκίνησε! Θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε την Μεσογειακή ένα βήμα μπροστά, προσθέτοντας πράγματα, ώστε πάρει την θέση που της αρμόζει στο Παγκόσμιο χάντμπολ. Θέλουμε εκτός των άλλων να βάλουμε στον Μεσογειακό χάρτη για τα καλά το ελληνικό χάντμπολ με διοργανώσεις, δράσεις και σεμινάρια. Το κλίμα ήταν απόλυτα συναινετικό, η παρουσία της Ελλάδας στο συμβούλιο έτυχε πλήρους αποδοχής, δίνοντας ένα στίγμα για το τι θα ακολουθήσει».

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media