Εκτός πρωταθλήματος οι γυναίκες του Φιλίππου Βέροιας

Την απόφαση της, να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών για την περίοδο 2019-2020, αποφάσισε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας με έγγραφο που απέστειλε στην Ομοσπονδία του αθλήματος.

Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες στο πρωτάθλημα θα μείνουν 9. Όπως θα δείτε και στην ανακοίνωση παρακάτω, μια ομάδα θα έχει ρεπό κάθε αγωνιστική. Αναλυτικα και η ανακοίνωση: "Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ανακοινώνει ότι ο Φίλιππος Βέροιας ενημέρωσε εγγράφως ότι δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών 2019-2020. Ως εκ τούτου η κατηγορία θα διεξαχθεί με 9 ομάδες και κάθε αγωνιστική μία ομάδα θα έχει ρεπό."

Τσικίνας: "Καταστρέψατε ό,τι, χτίστηκε !"

Ο Γιώργος Τσικίνας, προπονητής της γυναικείας ομάδας του Φιλίππου Βέροιας, πήρε θέση μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο τμήμα και την αποχώρησή από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά : "Ως προπονητής της γυναικείας ομάδας του Φιλίππου Βέροιας τα τρία τελευταία χρόνια, λυπάμαι πραγματικά γιατί μετά από μεγάλη προσπάθεια πολλών ανθρώπων (όχι της Διοικούσας Επιτροπής) και σε κάθε περίπτωση πολύ λιγότερων από αυτούς που την αγάπησαν, η ομάδα αυτή που με τόσο κόπο και μεράκι χτίστηκε σχεδόν από το μηδέν και εκπροσώπησε επάξια τον ιστορικό σύλλογο του Φιλίππου αποδομήθηκε και εν τέλει διαλύθηκε!Παρά τις μομφές μηνών σε συλλογικό και κυρίως σε ατομικό επίπεδο είχα αποφασίσει πως θα απαντήσω με τη σιωπή μου κρίνοντας ότι είναι ανάξιες λόγου, ωστόσο επειδή έχουν γνώσιν οι φύλακες και επειδή θεωρώ υποχρέωση μου απέναντι σε όσους πίστεψαν σε εμάς και τη δουλειά μας να υπερασπιστώ αυτό που με κόπο χτίσαμε η Διοικούσα Επιτροπή, τα κορίτσια, οι συνεργάτες μου κι εγώ τα τρία τελευταία χρόνια επέλεξα να τοποθετηθώ.Το πετύχατε λοιπόν κύριοι και κυρίες εκ των έσω και εκ των έξω, αυτό που τόσο μεθοδικά σχεδιάσατε καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.Καταστρέψατε ό,τι, χτίστηκε και θα συνέχιζε να υπάρχει για πολλά χρόνια!Για την ιστορία, η ομάδα στις 24/7/2019 ήταν έτοιμη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα έχοντας φροντίσει η Διοικούσα επιτροπή να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις που απαιτούνταν! Το πλέον αισιόδοξο γεγονός ήταν ότι την προσπάθεια όλων μας αναγνώρισαν και συμμερίστηκαν γονείς των ηλικιακών τμημάτων και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά.Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν το τι πραγματικά συνέβη και αυτή η ομάδα έφτασε στη διάλυση της, ωστόσο επειδή η ιδιότητα μου είναι αυτή του προπονητή και όχι του Διοικητικού δεν θα επεκταθώ περισσότερο. Σας προσκαλώ και σας προκαλώ λοιπόν να βγάλετε την αλήθεια στην επιφάνεια έτσι ώστε να μάθει ο κόσμος τα πραγματικά περιστατικά και όχι αυτά που σας βολεύουν! Υ.Γ. Ο πάνσοφος λαός μας λέει ‘’ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται’’… υπομονή λοιπόν και εδώ θα είμαστε για να δούμε ποιος , που, πότε και πώς… εις το επανιδείν… λοιπόν…"

Παπαδοπούλου: "Μπράβο σας, τα καταφέρατε μια χαρά"

«Με ρωτάει λοιπόν το Facebook τι σκέφτομαι….με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωση ότι δεν κατεβαίνει η γυναικεία ομάδα του Φιλίππου θέλω να σας πω ότι τόσα χρόνια στα γήπεδα έχω δει πολλά …..και η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνατε «κύριοι » το έχουμε ξαναζήσει με τη γυναικεία ομάδα στο παρελθόν όταν μάλιστα πρωταγωνιστούσε και τότε.. Μπράβο σας λοιπόν!!!!! Τα καταφέρατε μια χαρα.. καταφέρατε μια ομάδα που θα μπορούσε να έχει συνέχεια και για τα επόμενα χρόνια να την εξαφανίσετε..να μηδενίσετε κάθε προσπάθεια που έγινε από κάποια άτομα που όντως αγάπησαν την ομάδα και προσπάθησαν για το καλύτερο!!!!! Μπράβο σας….»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media