Γιορτή χάντμπολ στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας

Την Κυριακή (6/10) η γυναικεία ομάδα χάντμπολ Βέροια 2017 διοργάνωσε γιορτή χάντμπολ στην πλατεία δημαρχείου Βέροιας με την ονομασία Street Handball με στόχο να φέρει κοντά στο άθλημα μικρά παιδιά. Στην εκδήλωση συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 16 ετών.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αθλήτριες του γυναικείου τμήματος Βέροια 2017 καθώς επίσης ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης και ο πρόεδρος της Βέροιας Γιάννης Χασιώτης.

Ευχαριστήριο Βέροια 2017

Μεγάλη επιτυχία είχε η γιορτή χαντμπολ στη πλατεία Δημαρχείου Βέροιας που την διοργάνωσε η ΒΕΡΟΙΑ 2017. Ήταν μια αναπτυξιακή δράση για παιδιά 6-15 χρονών.  Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν έπαινοι συμμετοχής και στις νικήτριες ομάδες κύπελλα. Η ΒΕΡΟΙΑ 2017 ευχαριστεί την ΟΧΕ (Ομοσπονδία Χειροσφαιρισης Ελλάδος) και τον Δημο Βέροιας για την πολύτιμη βοήθειά τους.  Επίσης ευχαριστεί τον δήμαρχο Βέροιας κ.Βοργιατζιδη Κων/νο και τους αντιδημάρχους κ.Στέργιο Διαμάντη και κ.Αλεξανδρο Τσαχουριδη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και βραβευσαν τα παιδιά. 

Ευχαριστούμε την γυναικεία μας ομάδα και τις νεανιδες μας όπως επίσης και όλους όσους βοήθησαν στο να οργανωθεί και να στηθεί αυτη η γιορτή χαντμπολ. Και τέλος ευχαριστεί τους πρωταγωνιστές αυτης της εκδήλωσης, τα παιδιά και τους γονείς τους που χάρη σε αυτούς οφείλετε η τοση μεγάλη επιτυχία."

 

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media