Σχολές διαιτησίας χάντμπολ στη Βέροια

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΧΚΜ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΔΧΚΜ) και τον Σύνδεσμο Κριτών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΚΧΚΜ), προτίθεται να διοργανώσει στη Βέροια σχολές διαιτησίας και κριτών για την καλύτερη και ευρύτερη στελέχωση των παραπάνω Συνδέσμων. 

Στόχος είναι η επίσημη επαγγελματική εκπαίδευση νέων ατόμων για την υπηρέτηση του αθλήματος, με αποτέλεσμα τη μείωση των λειτουργικών εξόδων των Σωματείων. Για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας γίνονται δεκτές αιτήσεις ανδρών-γυναικών ηλικίας από 18 έως 35 ετών, ενώ για τον Σύνδεσμο Κριτών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας γίνονται δεκτές οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 6/9/2019.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαμένουν στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας. Πληροφορίες στη Γραμματεία της Ένωσης Σωματείων χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (τηλ. 23310 73950,  κ.Δαβόρα Όλγα).

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media