Η Ραφαελα Καραχαρίση στη Βέροια 2017

Δυναμίτη έβαλε στη σύνθεση της η Βεροια 2017 με την Ραφαελα Καραχαρίση να ενισχύει ακόμη πιο πολύ την περιφέρεια της.Οι διοικούντες της ομάδας της Ημαθίας προσπαθούν να δυναμώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται εν´οψει της νέας περιόδου και να γίνουν ανταγωνιστικοί στην ευρωπαϊκή πρόκληση που τους δίνεται.

H Ραφαελα Καραχαρίση δήλωσε : " Ευχαριστώ την ομάδα της Βέροιας που πίστεψε σ' εμένα και συγκεκριμένα τον κύριο Χασιώτη και τον τον προπονητή κύριο Χαραλαμπίδη που με πείσανε να πάρω αυτήν την απόφαση. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Πρόκληση για εμάς είναι τα παιχνιδια στην Ευρώπη που θέλουμε να φανούμε εξίσου ανταγωνιστικές και σε αυτήν την διοργάνωση. Θα δωσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media