Τέλος και επίσημα η διοικούσα επιτροπή χαντμπολ του Φιλίππου

Από τον Φίλιππο ανακοινώθηκε ότι την ευθύνη του τμήματος αναλαμβάνει η κεντρική διοίκηση μετά το τέλος της συνεργασίας με την επιτροπή χάντμπολ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Τέλος και επίσημα η διοικούσα επιτροπή χαντμπολ του Φιλίππου, που είχε αναλάβει τις τύχες της αντρικής ομάδας από τις 9/1/19 μέχρι και σήμερα. Ο επικεφαλής της επιτροπής κύριος Πρόδρομος Καλδερίμογλου όπου μαζί με τον κουμπάρο του και αρχηγό της ομάδας Σταύρο Παπαδόπουλο, είχαν την αποκλειστική ευθύνη και διευθέτησαν με επιτυχία την πορεία της ομάδας στο διάστημα από τις 9/1/2019 μέχρι και σήμερα, έκαναν γνωστό στην επίσημη κεντρική διοίκηση του Φιλίππου ότι δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν άλλο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο.

Από τις 16/3 όπου ο Πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους προπονητές Τέο Παυλίδη και Κύρο Σαράφη, υπήρξαν αρκετές διαφωνίες μεταξύ της διοικούσας επιτροπής του ανδρικού τμήματος χάντμπολ και της κεντρικής διοίκησης του Φιλίππου, με αποτέλεσμα την λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών σήμερα 3/4 και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ που ήταν και ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου της αγωνιστικής σεζόν 2018/19.

Τις τύχες της διοικούσας επιτροπής την αντρικής ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου , αναλαμβάνει πλέον η επίσημη κεντρική διοίκηση, όπου με επικεφαλή τον Πρόεδρο, Γιώργο Φύκατα και τον γενικό γραμματέα Γρήγορη Παπαϊωάννου, αναλαμβάνουν την αποστολή να φέρουν εις πέρας και με επιτυχία το δύσκολο έργο της ομάδας στα play out. Η κεντρική διοίκηση ευχαριστεί τον Πρόδρομο Καλδερίμογλου και τον Σταύρο Παπαδοπουλο για την προσφορά τους στον σύλλογο".

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media