Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Καψάλη

Στην Μητρόπολη Βέροιας παρουσία πλήθους κόσμου τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Καψάλη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών Στην τελετή παραβρέθηκαν άνθρωποι του Αθλητισμού με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χαντ μπολ κ. Κώστα Γκαντή τον πρώην πρόεδρο κ. Στέλιο Αγγελούδη παράγοντες αθλητικών σωματείων της Βέροιας και της Θεσ/νίκης.

Πολλοί παλαιοί και νέοι παίκτες χαντ μπολ του Φιλίππου ο πρόεδρος  του Φιλίππου κ Φύκατας Γιώργος και ο Αδελφός του Πέτρος , πολλά μέλη του Δ.Σ του Φιλίππου , ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης, πρώην συνάδελφοι στο ΕΚΑΒ Βέροιας καθώς και ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Τζαφερόπουλος.

Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης με τον αντιδήμαρχο κ. Κορωνά, και τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Λυκοστράτη , τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Στέργιο Διαμάντη, την πρώην Δήμαρχο κ. Χαρούλα Ουσουλτσόγλου . Πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες όπως και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης. Ο πρώην  βουλευτής και μέλος του Φιλίππου κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Πολλά ήταν και τα στεφάνια από την ΟΧΕ, το ΕΚΑΒ, τους αδελφούς Φύκατα, τους παλαίμαχους χαντ μπολίστες του Φιλίππου, το Δ.Σ του Φιλίππου Βέροιας, από τον Πολυχώρο της Εληάς, τον σύλλογο Νηρέα Βέροιας, από το Δ.Σ του Ολυμπιακού μαζί με τους προπονητές και παίκτες της ομάδας, το προσωπικό της ΟΧΕ, Οικογένεια Νίκου Νούλα κλπ

Πηγή : laosnews.gr

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media