Ξεκινά στην Βέροια η τελική φάση εφήβων χάντμπολ

Ξεκινάει σήμερα στην Βέροια η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στο χάντμπολ και το πρωί παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία τοποθετήθηκαν οι διοργανωτές και εκπρόσωποι των ομάδων. Παρών στο πάνελ ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Κώστας Βιολιτζής εκπρόσωπος της ΟΧΕ, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο Διονύσης Ντόβας εκ μέρους της τοπικής Ένωσης, ο γραμματέας του Φιλίππου Γιώργος Ξυλογιάννης καθώς προπονητές και πάικτες των ομάδων.

Ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης : "Με πολύ χαρά καλοσωρίζουμε στην πόλη μας  την τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων στο χαντμπολ. Δικαίως η Βέροια θεωρείται "Μητέρα" του αθλήματος και εύχομαι όλοι οι αθλητέςνα είναι δυνατοί και γεροί και να νικήησει ο καλύτερος. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία στον ελεύθερο τους χρόνο να δούν κάποια απο τα θέρετρα της πόλης μας."

Εκ μέρους της ΟΧΕ, ο Κώστας Βιολιτζής : " Η Βέροια έχει το χάντμπολ στο DNA της. Χαιρόμαστε που θα γίνει στην Βέροια η τελική φάση. Εμείς είμαστε ένα καθαρό άθλημα, που κερδίζει ο καλύτερος χωρίς παράξενα συμφέροντα από πίσω. Επίσης υπάρχει μια διαχρονική φιλία με πολλούς ανθρώπους του αθλήματος»

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, εξέφρασε την συγκίνησή του που μια τέτοια διοργάνωση θα λάβει χώρα στον τόπο μας και πρόσθεσε ότι στους αγώνες θα συμμετάσχουν ιστορικές ομάδες ενώ ο Διονύσης Ντόβας εξέφρασε την ελπίδα ότι θα διεξαχθούν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Ο προπονητής του Φιλίππου Τάσος Χατζηπαρασίδης τόνισε ότι σε τέτοιες διοργανώσεις σφυρηλατούνται σχέσεις ζωής ενώ εκ μέρους των παικτών της ομάδας, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης τόνισε ότι οι ομάδες είναι καλά προετοιμασμένες. Ο προπονητής του Δούκα Δημοσθένης Σαμαράς ευχήθηκε τα γήπεδα να είναι γεμάτα και να νικήσει ο καλύτερος ενώ ο παίκτης του Παναγιώτης Κολλύρης σημείωσε ότι άξια βρίσκονται οι ομάδες στην τελική φάση.

Ο προπονητές της Πυλαίας Παναγιώτης Γούσιος και του Άρη Νίκαιας σημείωσαν οτι είναι πολύ ωραίο να παίζεις χάντμπολ στην Βέροια ενώ ο παίκτης του Ηλίας Ελέτα σχολίασε ότι συμμετέχουν καλές ομάδες και θα γίνουν πολλά ντέρμπι.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.