Στην Γλυφάδα η τελική φάση του κυπέλλου ανδρών

Σύμφωνα με ενημέρωση που απέστειλε η ΟΧΕ, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 προς τα «8» Σωματεία, που συνεχίζουν να συμμετέχουν στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, το FINAL 4 θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Μαρτίου 2018, αντί 17-18 Μαρτίου 2018, όπως είχε αρχικά οριστεί, καθ' όσον στις 17-18/03 διεξάγεται ταυτόχρονα το FINAL 4 Κυπέλλου Ανδρών Πετοσφαίρισης, γεγονός το οποίο επιφέρει επιβάρυνση στις τηλεοπτικές μεταδόσεις με μεγάλη πιθανότητα οι αγώνες χάντμπολ να μην μεταδοθούν, αφού και τα δύο αθλήματα έχουν τον ίδιο τηλεοπτικό πάροχο.

Ως έδρα του FINAL 4 Κυπέλλου ορίστηκαν οι εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Γλυφάδας «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ».

Ως εκ τούτου, η 19η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier, θα διεξαχθεί στις 17-18 Μαρτίου (και όχι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί 10-11 Μαρτίου 2018).

Εκ νέου, θα αποσταλεί και αναλυτικό ενημερωτικό για το FINAL 4 Κυπέλλου και τις ώρες αγώνων, κατ' όπιν επικοινωνίας με την ΕΡΤ, καταλήγει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media