Ο Φίλιππος Βέροιας γιόρτασε τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης

Μουσική βραδιά με το Βεροιώτικο συγκρότημα "Μπούσουλας" διοργάνωσε το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Φιλίππου στον Χώρο Τεχνών με μικρή παρουσία του κ΄σομου παρά την σημασία της εκδήλωσης. Ήταν μια επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 40 χρόνων χάντμπολ.Πριν την συναυλία, τιμήθηκαν όσοι διετέλεσαν πρόεδροι του συλλόγου από το 1977 μέχρι σήμερα και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Ηρακλής Γεωργιάδης, Γεώργιος Γαβριηλίδης, Νίκος Ιωάννου, Φιλάρετος Καζαντζίδης, Στέφανος Οικονομόπουλος, Αντώνης Κορωνάς, Νίκος Ουσουλτζόγλου, Διονύσης Ντόβας, Γιώργος Τραπεζανλίδης, Πέτρος Φύκατας και Γιώργος Φύκατας (απουσίαζε στο εξωτερικό) 

Αναγνωρίστηκε τελικά και η προσφορά του Μιχάλη Τρανίδη ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος την τριετία 1999-2002 και του δόθηκε η τιμητική διάκριση.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς,ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Κούτρας   ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Βασίλης Διαμαντόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, το μέλος της επιτροπής του χαντ μπολ Στέλιος Μειμαρίδης  μέλη αθλητές και φίλοι του συλλόγου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media