Συλλυπητήριο Φιλίππου Βέροιας για Θωμά Κούτερη

Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και η Επιτροπή χειροσφαίρισης του συλλόγου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Θόδωρου (Τέο) Παυλίδη για τον θάνατο του πεθερού του Θωμά Κούτερη. Ο Θωμάς Κούτερης είχε έντονη δράση στην πολιτική, στην οικονομική και στην αθλητική ζωή του τόπου μας, είχε διατελέσει μεταξύ άλλων Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. Αθλητικού Σωματείου Γ.Α.Σ. «ΒΕΡΟΙΑ» και Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο.

Ποιος ήταν ο Θωμάς Κούτερης

Ήταν γεννημένος στις 11/03/1941 και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το εμπόριο οικοδομικών υλικών, παντός είδους εμπορεύσιμων προϊόντων, εμπορευμάτων και αντικειμένων (από το 1960), στη Βέροια. Εκτός από πρόεδρος του Επιμελητηρίου, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Γ.Α.Σ. «ΒΕΡΟΙΑ», πρόεδρος Εθνικού Σταδίου Βέροιας, πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Τ.Σ.Α. (Τοπικό Σύμφωνο Απασχόλησης) Ν. Ημαθίας, Πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κ.Ε.Τ.Α – ΚΕ.ΜΑΚ. (Κέντρο Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας), των Επιμελητηρίων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media